Ontdek bijzondere wellnessrituelen en belevingen tijdens jouw dagje wellness

Een dagje wellness wordt extra bijzonder als je één van de nieuwe wellnessrituelen beleeft bij één van onze wellnessresorts. Ontdek het Snoezelen bij Elysium of ontspan volledig tijdens de Ceylon beleving in de speciaal ingerichte ruimte bij de Veluwse Bron. Het leven is al druk genoeg, een wellnessritueel laat je even vergeten hoe vol je agenda staat, wat je niet moet vergeten of hoe laat het is. Even tijd voor jezelf. Even genieten.

Wellnessritueel Snoezelen. Beleef het tijdens je dagje sauna.

Wellnessritueel Snoezelen: Ga even offline.

In een tijd van mobieltjes, presentaties, laptops en Netflix, zijn we eigenlijk continu online. Altijd bereikbaar willen zijn en niks willen missen, we zijn er allemaal mee bezig. Het unieke aan een Dagje Wellness is dat je jouw telefoon, laptop óf iPad niet mee hebt. Tijdens jouw saunadag ben je écht even offline. 

Wil je deze ervaring nog intenser beleven? Boek dan het nieuwe wellnessritueel Snoezelen. Snoezelen is oorspronkelijk gebaseerd op het stimuleren van verschillende zintuigen. Tijdens het wellnessritueel beleef je daarom pure ontspanning met behulp van muziek , geur en gevoel. 
De 60 minuten durende sessie, waarbij je diverse korte massages en een gezichtsmasker krijgt, is zeer ontspannend voor lichaam en geest en perfect voor je dagje wellness; laat alles even los!

Ga snoezelen bij de Veluwse Bron            Ga snoezelen bij Elysium     


Ga snoezelen bij de Zwaluwhoeve            Ga snoezelen bij Thermen Holiday

TREATMENTS® Uyuni Ritueel

Beleef een uniek ritueel in Nederland: Het Uyuni Ritueel van TREATMENTS®. Stap de speciale ruimte binnen van het wellnessresort en het ontspannen kan meteen beginnen. Laat je meevoeren naar traditionele wellnessrituelen van Bolivia. Een neveldouche, scrub en pakking bereiden je voor op een ontspannen dag. Terwijl jij even niet aan de tijd denkt, krijg je diverse nek, schouder en arm massages met en zonder de speciale Uyuni bundles en beleef je een korte opgietsessie. Het ritueel wordt afgesloten met een verfrissend drankje. Genieten.

Het Uyuni ritueel kan je reserveren bij:

Ceylon ritueel by TREATMENTS®

Klankschalen prikkelen niet alleen het gehoor, maar ook diverse andere zintuigen, waardoor je lichaam de eerste ontspanning ervaart. Door de sfeer met wierrook en de heerlijke geuren van TREATMENTS® Ceylon kom je al in de juiste stemming. Een warme douche maakt jouw huid klaar voor de scrubsessie, die je deels zelf doet, maar waarbij je ook massagrepen op rug en armen ervaart van de wellnesspecialist. Warm water en stoom zorgen ervoor dat je huid wordt opgewarmd en ontspant. Je ontvangt een haarmasker met een kleine hoofdmassage. Als je de ruimte verlaat staan wij klaar met een frisse versnapering.

Het Ceylon ritueel kan je reserveren bij:

TREATMENTS®  Geurenreis

20181024 IWR Zwaluwhoeve geurenreis 2 uitgesneden 1920 350

Speciale opgieting met geuren, muziek en een versnapering.

Klankschaalsessie

Klankschaal 1 350

Bereik pure ontspanning door de trillingen van bijzondere klanken.

Rasul & Perzisch Rozenritueel

20181024 Zwaluwhoeve Rasul 1 350

Geef jezelf een pakking met een Rasul of beleef het bijzondere Perzisch rozenritueel 

Detoxritueel

Detox DW3

Geef jouw lichaam een boost met een Detoxritueel, een heerlijk verkwikkende behandeling.

Kies jouw wellnessresort en bekijk het wellnessrituelen aanbod.

Veluwse Bron     Elysium     Zwaluwhoeve     Thermen Holiday     

SpaWeesp     SpaSense     SpaPuur     SpaWell     Hezemeer (BE)