WellnessInstituut

Heb je altijd al willen leren masseren? Het WellnessInstituut is hét opleidingsinstituut waar je terecht kunt voor een groot aantal massageopleidingen en cursussen. Of je nu met één van onze cursussen meer wil leren over Sport- of Wellnessmassage, blessurepreventie of wellness beleving, of een erkende opleiding tot (sport- of wellness) masseur wil volgen: het kan allemaal bij het WellnessInstituut.

Het WellnessInstituut is een erkende opleider op het gebied van massageopleidingen en blessure preventie. Ook bieden wij verschillende dagcursussen aan waaronder de hot- en hot-/coldstone massage, stoelmassage en bamboemassage. En wat dacht je van een cursus saunameester?

Naar de website van het WellnessInstituut

2

1

Het WellnessInstituut bestaat sinds 2011 en is geregistreerd bij het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs. Je kunt bij ons terecht voor verschillende opleidingen en cursussen waarbij massage, verzorging, ontspanning, wellnessbeleving en gezondheid centraal staan. De opleidingen vinden plaats op twee locaties, te weten; locatie Emst, Veluwse Bron en locatie Schiedam, Thermen Holiday. Het WellnessInstituut heeft op het terrein van deze wellnessresorts haar eigen opleidingsruimtes. Iets wat voor een professionele massageopleiding erg uniek is, is dat je gedurende het opleidingsjaar vrij gebruik mag maken van de sauna-entree op de locatie waar je les hebt. Want na inspanning komt ontspanning!

Meer informatie

123