Wie geef jij een dagje ontspanning cadeau?

Geef een dagje wellness cadeau met de Wellness Giftcard- dé leukste saunabon om te geven en te krijgen
Met de Wellness Giftcard Saunabon verras je iemand met een heerlijke dagje sauna en wellness. Deze sauna bon is te verzilveren bij de mooiste sauna- en wellnessresorts van Nederland en België. De Wellness Giftcard saunabon is vrij te besteden en verkrijgbaar in verschillende waarden. Leverbaar per post of als e-card én je kunt kiezen uit een gratis themaverpakking.

Waar kan de Wellness Giftcard saunabon worden besteed?
Deze sauna cadeau bon is vrij te besteden bij Elysium, Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaSense, SpaPuur, SpaWell, SpaWeesp en Hezemeer (BE). Met de Wellness Giftcard kan de ontvanger dus genieten van een ontspannen dagje sauna bij de mooiste sauna- en wellnessresorts verspreid door heel Nederland en België.

In welke waarden is de saunabon te koop?
Je kunt zelf het cadeaubedrag van deze saunabon bepalen. Van €10,- tot €150,-. Met een gratis themaverpakking. 

Saunabon per post of digitaal?
Je kunt de sauna cadeaubon per post laten versturen. Naar jezelf of rechtstreeks naar de ontvanger. Mét een gratis themaverpakking. Snel een saunabon nodig? Kies dan voor de e-card die je direct per e-mail ontvangt.

Bestel de Wellness Giftcard

Ook te koop bij:
Koop je de Wellness Giftcard liever in een fysieke winkel? De Wellness Giftcard is ook te koop bij de deelnemende wellnessresorts, Bruna, Primera, Albert Heijn, Jumbo, Dirk, Jan Linders, Deka Markt, PLUS, COOP, CIGO, SPAR en de Blokker.

Afbeelding WGC 570x506

Bestel de Wellness Giftcard direct online 

De voordelen van de Wellness Giftcard
✔ Te verzilveren bij de Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, SpaPuur, SpaWell, SpaSense, Thermen Holiday, SpaWeesp en Hezemeer (BE);
✔ Volledig naar wens te besteden én in delen;
✔ Je kiest je eigen cadeaubedrag vanaf €10,- t/m €150,-;
✔ Gratis thema verpakking om je cadeau nog leuker te maken;
✔ Leverbaar per post of direct per e-mail;
✔ 2 jaar geldig vanaf de aanschafdatum.