Wat is wellness?

Wat is wellness?
We moeten tegenwoordig erg veel. We werken, we zijn druk met het huishouden en ook alle sociale contacten verlangen dat we minstens één keer per maand van ons laten horen. Soms is het dan wel eens lekker om eventjes niets te doen. Even uitrusten, opladen en een dagje quality time. Een Dagje Wellness is zo'n heerlijk dagje om uit te rusten.

Geen prikkels van buitenaf
Thuis plan je waarschijnlijk ook al momentjes voor jezelf in, maar hoe vaak word je dan wel niet gestoord door je telefoon of andere factoren van buitenaf? Tijdens een Dagje Wellness laat je je telefoon, tablet en laptop in je kluisje. Geen pushberichten, mailtjes of andere verzoekjes die tussendoor kunnen komen zodat je optimaal tot rust komt.

20181024 IWR Zwaluwhoeve hottub 3 2

Meer dan alleen sauna
Denk je aan wellness, dan denk je aan sauna. Maar wist je al dat een Dagje Wellness veel meer is dan een dagje sauna? Zo kun je gebruik maken van de vele baden die de wellnessresorts te bieden hebben. Lees hier meer over de baden in de wellnessresorts. In de zomer zijn juist de baden in een wellnessresort heerlijk verfrissend. Zodra het mooi weer is, is het vaak vechten om een plekje op het strand of bij het zwembad. Daardoor kom je misschien nog steeds niet tot rust. Wellnessresorts zijn heel ruim opgezet zodat je alle rust en ruimte hebt. Naast de verschillende sauna's en baden zijn er ook diverse rustruimtes te vinden. In die rustruimtes kun je lekker gaan liggen, eventjes slapen, een goed boeken lezen of gewoonweg uitrusten van je Dagje Wellness.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk: