Waarom Wellness?

Na de maandag is het twee keer met je ogen knipperen en de week is weer voorbij. Door al onze drukke planningen schiet even ontspannen en rust vaak tekort. Een dagje wellness zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt. Hoe dan? Dat leggen we je graag uit.

Wie al eerder een dagje wellness heeft beleefd, zal dit ongetwijfeld herkennen. Aan het eind van de dag ben je helemaal ‘rozig’. Hoe kan het dat je pas echt tot rust komt in een wellness resort? Een dagje wellness zorgt voor de aanmaak van endorfine. Dat is dat fijne stofje wat er mede voor zorgt dat je een gelukzalig gevoel krijgt. Hierdoor voel je je helemaal voldaan.

Je lichaam ontspant tijdens een dagje wellness, maar is tegelijkertijd ook hard aan het werk om alle temperatuurswisselingen te kunnen handelen. Doordat je lichaam hier onbewust erg druk mee is, krijg je minder snel de kans om te piekeren over alle kleine alledaagse dingetjes. De heftige temperatuurswisselingen zorgen ervoor dat je spieren na een rondje sauna moeten uitrusten. De rustperiode in een rondje sauna zorgen ervoor dat je alle spanningen los laat. Daarnaast ben je volledig afgesloten van de drukke buitenwereld. Geen laptop, geen telefoon of tv. Heerlijk!

Wil jij ook een dagje ultiem ontspannen? Je kunt hier je dagje wellness reserveren.