Szechenyi Spa - Budapest

In Budapest vind je de Szechenyi Spa, één van de grootste badhuizen van Europa. Het badhuis is gebouwd is 1913 en heeft 15 verschillende baden, 10 verschillende sauna’s, diverse behandelingen en drie grote buitenbaden. Elke zaterdagavond wordt de spa omgetoverd tot een feestlocatie met een poolparty waar verschillende dj’s draaien.

Les sources de caudalie - Frankrijk

Les sources de caudalie is een kuuroord in het zuiden van Frankrijk. Het kuuroord is omringd door prachtige wijngaarden. De spa richt zich op exclusieve behandelingen waar de druif uit de wijngaarden ook bij gebruikt wordt.

Como Parrot Cay - Turks en Caicoseilanden

Como Parrot Cay is één van de meest luxe resorts in dit rijtje. Het resort is gevestigd op een privéstrand en heeft wel hele strenge eisen. Zo wordt er van je verlangd dat je minstens drie weken van tevoren super gezond leeft. Met de prachtige stranden en de blauwe zee kan het niet anders dan dat je hier helemaal tot rust komt.

Mukul Beach Spa - Nicaragua

Alleen al bij het bekijken van de website van Mukul Beach Spa raak je in de ontspannen sfeer. Het luxe wellnessresort heeft zes verschillende suites met ieder een eigen thema. Het resort heeft tot rust komen echt als het belangrijkste thema, zo zie je regelmatig kreten als ‘doe alsof je thuis bent’ of ‘je bent veel meer dan een gast’. Voor een weekje ontspannen in de Mukul Beach Spa heb je niet alleen een grote portemonnee nodig, maar ook geen vliegangst. De Mukul Beach Spa ligt in Nicaragua in centraal Amerika.

Maya Ubud Resort - Bali

Het Maya Ubud resort ligt op Bali en is een paradijs op aarde. Het ligt bovenop een heuvel en biedt niet alleen spafaciliteiten aan, maar ook yoga en sport. De adembenemende omgeving in combinatie met de prachtige facilititen zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk: