De hooggelegen zoutvlaktes uit Bolivia hebben een frisse maar ziltachtige geur. Treatments® heeft deze geur vertaald met verkwikkende topnoten uit eucalyptus en witte munt, met een vleugje limoen. Door lavendel, iris en verschillende houtachtige ondertonen ontstaat een verassende combinatie van warmte en frisheid die u meevoert naar de indrukwekkende sfeer van de Salar de Uyuni.

Uyuni Cooling Scrub Mud

Een verrassend verkoelende scrub, die een aangenaam warme geur op de huid achterlaat. Kan ook als pakking worden gebruikt. Het scrubmasker werkt perfect, terwijl het toch heel zacht voor de huid is omdat het een heerlijke zachte crème structuur heeft. Het bevat zoutkorreltjes van de Uyuni vlakte en kleine mentholkristallen. De authentieke klei uit Peru zuivert en reinigt de huid intensief, terwijl de ultrazachte crème de huid voedt en iets verweekt haar iets, waardoor de scrub nog beter haar werk kan doen. Geniet van de verrassende combinatie van koele warmte uit Bolivia. 

Uyuni Body & Massage Oil

Een heerlijk geurende massage olie met een hele fijne structuur. Hierdoor wordt de Uyuni Body & Massage Oil veel beter opgenomen door uw huid dan een standaard massage olie. Ervaar de heerlijke warme houtachtige geuren, gecombineerd met de zilte geur van het Uyuni zout en de zachtzoete geur van cactus. Droom mee naar de eindeloze zoutvlaktes van de Salar de Uyuni. 

Uyuni Body Butter

De zijdezachte Uyuni Body Butter bevat voedende en hydraterende bestanddelen om de huid optimaal te verzorgen. Door de luchtige structuur wordt de body butter razendsnel opgenomen door uw huid. Omhul uzelf met de kalme, zachte en warme geuren van de Salar de Uyuni en kom even heerlijk tot rust. 

Cooling Uyuni Hair & Body Foam

De Uyuni Hair & Body Foam van Treatments is een ultrazacht 2 in 1 product met een heerlijk royale, maar ook luchtige structuur. De foam is een verkoelende en milde reiniging voor huid en haar, verzorgend en verzachtend. Reinig uw huid en haar tot in de puntjes met deze verfrissende weldaad uit Bolivia. 

Uyuni Mist

Verfrissende zachtzoete mist om over uw huid of linnengoed te vernevelen. De geur blijft aangenaam lang hangen, zonder te overheersen. neem de heerlijke geuren van Uyuni mee, waar u ook gaat. 

Verkooppunten

Online shop van TREATMENTS
TREATMENTS shop in de Veluwse Bron
TREATMENTS shop in de Zwaluwhoeve
TREATMENTS shop in Elysium
TREATMENTS shop in SpaPuur
TREATMENTS shop in SpaSense
TREATMENTS shop in SpaWell

TREATMENTS® behandelingen

Laat u meevoeren naar oude, vergeten wellnessrituelen en waan u voor even op Salar de Uyuni in Bolivia. Van het zout van deze bekende zoutvlakte worden onder andere kruidige bundeltjes gemaakt die heilzaam en ontspannend werken. Ervaar deze eeuwenoude traditie nu exclusief bij één van de aangesloten wellnessresorts.