Eens per jaar staan de valleien in het Himalaya gebergte slechts een week in bloei. De kleine paarse bloementjes verspreiden een zoete lenteachtige geur. Treatments® heeft deze geur vertaald met onder ander de geur van lila hyacinten en de kruidige ondertonen van musk en sandelhout, die de mystieke lenteachtige geur uit Bhutan weergeven.

Mahayana Body & Massage Oil

Een heerlijk geurende massage olie met een hele fijne structuur. Hierdoor wordt de Mahayana Body & Massage Oil veel beter opgenomen door de huid dan een standaard massage olie. De olie beschermt tegen uitdroging en andere invloeden van buitenaf. 

Mahayana Hand & Body Cream

Een hoogwaardige hand & body cream die uw huid intens verzorgd, zonder een al te vette laag achter te laten op de huid. Dat maakt deze romige crème geschikt voor ieder huidtype. De frisse en zoete lente achtige geur blijft aangenaam lang aanwezig op de huid, waardoor u mee op reis wordt genomen naar de mystieke Tiger Nest Temple in Bhutan. 

Mahayana Hair & Body Foam

De Mahayana Hair & Body van Treatments is een ultrazacht 2 in 1 product met een heerljk royale, maar ook luchtige structuur. De foam is een milde reiniging voor huid en haar, verzorgend en verzachtend. Reinig uw huid en haar met deze heerlijke foam en ervaar de mystieke wereld uit Bhutan

Mahayana Mist

Verfrissende zoete mist om over uw huid, haar of linnengoed te vernevelen. De geur blijft aangenaam lang hangen, zonder te overheersen. Neem de heerlijke geuren van Mahayana mee, waar u ook gaat. 

Verkooppunten

Online shop van TREATMENTS
TREATMENTS shop in de Veluwse Bron
TREATMENTS shop in de Zwaluwhoeve
TREATMENTS shop in Elysium
TREATMENTS shop in SpaPuur
TREATMENTS shop in SpaSense
TREATMENTS shop in SpaWell

TREATMENTS® behandelingen

Laat uzelf meevoeren naar oude, vergeten wellnessrituelen en waan u voor even in het oude Bhutan. Met onze Mahayana Treatment laat u al uw spieren ontspannen en wordt u gemasseerd met producten uit de Mahayana lijn. Ervaar deze weldaad voor uw lichaam bij één van de aangesloten wellnessresorts.