Uitgerust het nieuwe jaar in

We hebben de kerstdagen achter de rug en oud en nieuw staat weer voor de deur. Onbewust staat er vaak een grote druk op oudejaarsdag. Iedereen wil dat het het leukste feestje van het jaar wordt, wat geregeld voor wat stress zorgt. Hoe zorg je ervoor dat je uitgerust het nieuwe jaar in kunt gaan?

Het diner
Ga je met vrienden of familie samen eten? Stel dan eens voor om iedereen één gerecht te laten maken. Niet alleen leuk omdat je op die manier allemaal verschillende gerechtjes op tafel hebt staan, maar het scheelt je ook een hoop werk.

dec 2016 uitgerust het nieuwe jaar in 2

Wat is er te doen?
Wil je juist wel iets doen tijdens oud & nieuw? Je kunt het natuurlijk gezellig samen thuis met vrienden en familie vieren, maar er zijn nog veel meer leuke opties.
Sommige pretparken zijn oudejaarsdag tot middernacht of later open, zodat je een betoverend nieuwjaar tegemoet gaat. De meeste wellnessresorts zijn ook op oudejaarsdag en nieuwjaarsdag open zodat je alle oudejaarsstress van je af kunt laten glijden.

Tijdens oud & nieuw vinden ook een aantal leuke feestjes plaats. Je kunt verschillende uitgaanskalenders bekijken om te zien wat er in jouw woonplaats te doen is. Een andere tip is de app I’m In. Via deze app kun je kaarten kopen voor de leukste feestjes in jouw buurt of kaartjes winnen door aan het rad te draaien.
Oud & nieuw een keer anders beleven? Wat dacht je van Londen of Barcelona? De jaarwisseling meemaken in een ander land is ontzettend leuk! Een andere sfeer, mooie versieringen en een prachtige omgeving. Weet jij al hoe je ontspannen het nieuwe jaar in gaat?

Koop je tickets voor een dagje wellness