Opwarmen in de kou

Ook zo’n last van de winterkou? Met deze tips ben je in no-time opgewarmd!

Zorg dat je altijd warme voeten hebt
Zodra je voeten eenmaal koud zijn, krijg je het niet snel meer warm. Zorg daarom dat je voeten altijd warm blijven, draag bijvoorbeeld geen te strakke sokken zodat de bloedtoevoer naar je voeten niet wordt afgeknepen. In de winter is het voor je lichaam erg belangrijk om zichzelf warm te houden. Lukt dit niet, dan gaat de warmte in eerste instantie naar de meest belangrijke organen waardoor de warmte uit je voeten en je handen onttrokken wordt.

Drink warme dranken
Warme dranken zoals koffie, thee of chocolademelk zorgen niet alleen dat je lichaamstemperatuur op peil wordt gehouden, maar je kunt er ook je handen aan opwarmen.

DW Opwarmen in de winterkou 1140x675

Kaarsjes, dekentjes en meer.
Die korte avonden zijn ook de perfecte aangelegenheid om alle kaarsjes aan te steken en de (gas)haard weer eens aan te doen. Nestel je bij de haard met een dekentje, trek je fijnste trui aan, hijs je voeten in die pantoffels en zet een zoete film aan. Als je het nu niet meer warm krijgt weten wij het ook niet meer, al is het alleen al om het idee ;)

Dagje Wellness
Ben je nu echt zo’n koukleum dat al het bovenstaande niet helpt? Kom dan lekker opwarmen in één van onze wellnessresorts. Met tal van sauna’s, verwarmde binnen- en buitenbaden en andere faciliteiten is opwarmen in de winter een luxe verwenmoment. Een moment voor jezelf en een moment van ontspanning. Wie wil dat nu niet? 

Tickets voor je Dagje Wellness