SpaPuur is verrassend en dat merk je meteen bij binnenkomst. Je komt al snel tot rust en het lijkt eventjes alsof je in een andere wereld bent. Kenmerkend voor SpaPuur is de Brabantse gastvrijheid en de gemoedelijke sfeer. Het is er persoonlijk, zo wordt er bijvoorbeeld met kleine teams gewerkt waardoor je niet elke keer een ander gezicht ziet.


              Waarom SpaPuur?

  • Persoonlijk & gemoedelijk
  • Ruime en sfeervolle kuurtuin
  • Speciale opgietweekenden
  • Grootste kelos opgietsauna van Brabant
  • Uitstekend à la carte- en buffetrestaurant met mooie serre

SpaPuur heeft elk vierde weekend van de maand opgietweekend. Er zijn dan meer opgietingen en elke opgieting heeft een eigen speciaal thema. De kelo opgietsauna is het paradepaardje van SpaPuur. Het is de grootste kelo opgietsauna van Brabant en alle opgietingen worden hier gegeven. De sauna is zo opgebouwd zodat je van alle kanten een mooi uitzicht hebt op de tuin.

De Himalaya sauna is een plaatje om te zien en is ook erg goed voor je luchtwegen. De sauna is opgebouwd uit zoutstenen. Door de warmte worden de zoutkristallen geïoniseerd. De geïoniseerde zoutkristallen reinigen je luchtwegen. Koel na je saunabezoek af in het prachtige zwembad. Het zwembad is het hart van het resort waar je van binnen naar buiten kunt zwemmen.
Bekijk de website van SpaPuur.