Zo creëer je een spa in je eigen badkamer!

Toe aan een Dagje Wellness, maar heb je geen tijd om naar een wellnessresort te gaan? Met een paar kleine aanpassingen kun je een spagevoel creëren in je eigen badkamer!

Verzamel je mooiste artikelen in je badkamer. Heb je misschien prachtige glazen zeeppompjes of andere luxe artikelen? Stal ze uit op je badkamermeubel en steek een aantal (geur)kaarsen aan. Als je een dimmer in je lamp hebt zitten kun je het licht ook iets dimmen. Rol je handdoeken op en leg ze op een stapeltje. Dat ziet er al meteen anders uit.

dw spa badkamer 1

Een Dagje Wellness draait om even tijd voor jezelf nemen. Heb jij een badkamer die je moeilijk kunt afsluiten? Je kunt een afgesloten ruimte creeëren door een handdoek op te hangen of een (douche)gordijn. Leg zachte stoffen neer zodat je badkamer op en top comfortabel wordt. Denk bijvoorbeeld aan een zachte badmat, je fijnste badjas en zachte handdoeken. Het is ook erg leuk om een klein plantje in je badkamer neer te zetten. Zo creëer je een meteen een andere sfeer.

Tot slot: geniet en ontspan! Lak je nagels, scrub je van top tot teen en doe een (zelfgemaakt) gezichtsmasker op. Maak een lekkere (groene) smoothie en zorg ook voor wat comfort food in je badkamer, zodat je écht even tijd voor jezelf hebt.

Hoe maak jij het liefst tijd voor jezelf?

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk: