Maak kennis met een Dagje Wellness in badkleding!
Badkledingdagen zijn ideaal als je op een laagdrempelige manier kennis wilt maken met een Dagje Wellness. De meeste resorts hebben minimaal één keer per week een badkledingdag. Ben je benieuwd welke resorts op welke dagen een badkledingdag hebben? We hebben per wellnessresort een makkelijk overzicht voor je gemaakt. 

dw badkledingdag 1

Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve heeft de meeste badkledingdagen waardoor je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met een Dagje Wellness. Bij de Zwaluwhoeve is het badkledingdag op:

- iedere dinsdag van de maand
- iedere eerste en derde zondag van de maand
- iedere tweede en vierde donderdag van de maand
- iedere laatste zaterdag van de maand 

Bekijk alle badkledingdagen bij de Zwaluwhoeve

Veluwse Bron

De Veluwse Bron is het meest uitgestrekte wellnessresort van Nederland. Dit is het perfecte resort voor je eerste wellness ervaring. In het resort is rekening gehouden met je privacy. Overal zijn haagjes, muurtjes en struiken zodat je nooit écht lang naakt bent. Daarnaast heeft de Veluwse Bron iedere maandag en iedere laatste zondag van de maand badkledingdag. Op een badkledingdag kun je gebruik maken van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in je badkleding.

Bekijk alle badkledingdagen van de Veluwse Bron

Elysium

Elysium heeft de meeste sauna's en baden in Nederland en daarbij ook nog eens de mooiste hamam! Elysium staat bekend om haar wereldse inrichting en dat zie je onder andere aan het duizend-en-een-nacht bad. Wil je dit wellness sprookje ervaren in badkleding? Bij Elysium is het elke maandag badkledingdag. Op een badkledingdag kun je gebruik maken van alle faciliteiten in je badkleding.

Bekijk alle badkledingdagen van Elysium

SpaPuur

Gemoedelijk, gezellig en gastvrij. SpaPuur heeft alle ingrediënten in huis om je Dagje Wellness helemaal compleet te maken. Ga je liever in badkleding? SpaPuur heeft iedere dinsdag en eerste zondag van de maand badkledingdag. Op een badkledingdag kun je gebruik maken van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in je badkleding.


Bekijk alle badkledingdagen van SpaPuur.