Ode aan de badkledingdag

Door: Martine

"Een dagje sauna? Een dagje naakt zul je bedoelen. De meeste mensen denken bij een dagje sauna direct aan naakt. Ik doe dat zelf ook, ik ben er denk ik niet zo het type voor. Een paar jaar geleden vroegen een paar vriendinnen mij mee naar de Veluwse Bron. In eerste instantie moest ik er niet aan denken, totdat ze me vertelde dat er badkledingdagen waren. In badkleding durfde ik het avontuur wel aan."
Lees meer

Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve heeft de meeste badkledingdagen waardoor je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met een Dagje Wellness. Bij de Zwaluwhoeve is het badkledingdag op:

- iedere dinsdag van de maand
- iedere woensdag van de maand*
- iedere donderdag van de maand
- iedere weekend op een zaterdag óf zondag

Hou er rekening mee dat de badkledingdagen kunnen afwijken tijdens de feestdagen.

*Per 1 maart vervalt de badkledingdag op woensdag. Het is dan op woensdag niet toegestaan om badkleding te dragen.

Bekijk alle badkledingdagen bij de Zwaluwhoeve

Veluwse Bron

De Veluwse Bron is het meest uitgestrekte wellnessresort van Nederland. Dit is het perfecte resort voor je eerste wellness ervaring. In het resort is rekening gehouden met je privacy. Overal zijn haagjes, muurtjes en struiken zodat je nooit écht lang naakt bent. Daarnaast heeft de Veluwse Bron iedere maandag en iedere laatste zondag van de maand badkledingdag. Op een badkledingdag kun je gebruik maken van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in je badkleding.

Houdt u er rekening mee dat de badkledingdagen kunnen afwijken tijdens de feestdagen.

Bekijk alle badkledingdagen van de Veluwse Bron

Elysium

Elysium heeft de meeste sauna's en baden in Nederland en daarbij ook nog eens de mooiste hamam! Elysium staat bekend om haar wereldse inrichting en dat zie je onder andere aan het duizend-en-een-nacht bad. Wil je dit wellness sprookje ervaren in badkleding? Bij Elysium is het elke maandag en iedere laatste donderdag van de maand badkledingdag. De badkledingdagen bij Elysium zijn tot 17.00 uur*. Na 17.00 uur is het resort uitsluitend geopend voor gasten zonder badkleding.

Houdt er rekening mee dat de badkledingdagen kunnen afwijken tijdens de feestdagen.

*LET OP: per 1 maart 2020 zijn de badkledingdagen van 10.00 tot 23.00 uur.

Bekijk alle badkledingdagen van Elysium

Thermen Holiday

Thermen Holiday is gevestigd in Schiedam, dichtbij de randstad. Wilt u genieten van een ontspannen dagje wellness in Thermen Holiday met badkleding? Bezoek dan onze badkledingdagen. 
- iedere dinsdag van de maand*
- iedere tweede en laatste zaterdag  van de maand
- iedere eerste zondag van de maand

Houdt er rekening mee dat de badkledingdagen kunnen afwijken tijdens de feestdagen.

*LET OP: de badkledingdag op dinsdag is tot 17.00 uur. Vanaf 17.00 uur is het niet toegestaan om badkleding te dragen. Per 1 maart 2020 zijn de badkledingdagen op dinsdag van 10.00 tot 23.00 uur.

Bekijk de badkledingdagen van Thermen Holiday

SpaPuur

Gemoedelijk, gezellig en gastvrij. SpaPuur heeft alle ingrediënten in huis om je Dagje Wellness helemaal compleet te maken. Ga je liever in badkleding? SpaPuur heeft iedere dinsdag en eerste en laatste zondag* van de maand badkledingdag.
Op een badkledingdag kun je gebruik maken van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in je badkleding.

Houdt er rekening mee dat de badkledingdagen kunnen afwijken tijdens de feestdagen.

*Let op: per 1 maart 2020 is het zaterdag of zondag een badkledingdag in plaats van de eerste en laatste zondag van de maand. 

Bekijk alle badkledingdagen van SpaPuur.

SpaWell

Wil je in badkleding genieten van een dagje sauna bij SpaWell? Ontdek onze sauna in badkleding op één van onze badkledingdagen. Iedere dinsdag* van de maand is het badkledingdag bij SpaWell. Het dragen van een badpak, bikini of zwembroek is op deze dagen verplicht. 

Houdt er rekening mee dat de badkledingdagen kunnen afwijken tijdens de feestdagen.

*Let op: per 1 maart 2020 is het de tweede en vierde dinsdag van de maand badkledingdag. Op de andere dinsdagen is badkleding niet meer toegestaan.

Bekijk de badkledingdagen van SpaWell

SpaWeesp

SpaWeesp is compleet vernieuwd! Je kan nu heerlijk genieten van onze faciliteiten zoals in het nieuwe verwarmde buitenbad naast de vernieuwde sauna's is het resort. Wil je liever een bezoek brengen aan ons resort met badkleding? Dat kan, iedere maandag van de maand is het badkledingdag bij SpaWeesp. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. 

Hou er rekening mee dat de badkledingdagen kunnen afwijken tijdens de feestdagen.

Bekijk alle badkledingdagen van SpaWeesp